SAVJETOVANJE
ALM

Osiguravanje osnovnog poslovanja, minimiziranje rizika, smanjenje operativnih troškova i istovremeno omogućavanje novih inovacija svakodnevni su izazovi s kojima se Vaša poslovna i IT organizacija suočavaju. 

   

S Application Lifecycle Management (ALM), isoneco-ITR nudi metodičan pristup rješavanju tih izazova. Naš integrativni pristup nadopunjujemo širokim znanjem i iskustvom u pratećoj tehnologiji SAP Solution Manager i ITIL Best Practices Framework. 

PONUDA SAVJETOVANJA 

Zajedno kreiramo ALM procese za Vaša SAP rješenja. Ciljano Vas savjetujemo pri planiranju, realizaciji i optimizaciji. S tehnološke strane, podržavamo SAP Solution Manager, Focused Build ili SAP-Cloud ALM. 


SAP Solution Manager 
SAP Solution Manager je srce SAP ALM strategije i ALM tehnologija za klasična On-premise ili novija SAP hibridna rješenja.  
To je pravi alat koji prati i podržava Vaš prijelaz na S/4 HANA, bio on s Best Practises, Custom Code Managementa, dokumentacije rješenja ili Business Process Managementa. 
 
Solution Manager nudi čitav niz alata za pogon Vašeg SAP rješenja. Mi smo se specijalizirali za njih i podržavamo Vaše zaposlenike u primjeni i implementaciji. Osim toga, s našim smo operativnim konceptima usavršili i u velikoj mjeri automatizirali pogon infrastrukture sa standardnim i besplatnim alatima, agentima i dobavljačima podataka SAP Solution Managera.  
 
Konstantno vodimo računa o tome kako naši klijenti najbolje mogu iskoristiti brojne ALM funkcije u SAP Solution Manageru. 

Focused Build 
Focused Build je unaprijed konfigurirani alat i integrirana metodologija za provođenje agilnih projekata sa SAP Solution Managerom. 
 
Mnogo naših klijenata se odlučilo za provedbu S/4HANA projekata putem Focused Builda. 
 
Saznajte s nama, kako smo zajedno osigurali uspjeh projekta i kako se procesi koriste i danas. 
 
Kao neovisna konzultantska tvrtka, neutralno Vas savjetujemo, koje su aktivnosti i funkcije ključne i korisne pri uvođenju Focused Builda. Pokazujemo, kako Vaši zaposlenici mogu maksimalno povećati dodanu vrijednost.

SAP Cloud ALM 
SAP-Cloud ALM (CALM) je alat za rješenja u Cloudu. Ako planirate ili već provodite implementaciju S/4HANA Clouda, SAP Success Factors ili drugih Business Technolgy platformi, CALM je pravo rješenje za Vaše okruženje Clouda. CALM nudi koncept implementacije temeljen na SAP-Best Practices i pruža sve alate potrebne za Fit-to-Standard radionice. SAP-Cloud ALM Vas vodi kroz proces implementacije i automatski prati napredak projekta. 

Profitirajte od našeg znanja i iskustva u CALM-u, te u obuci i podučavanju Vaših zaposlenika u radu sa SAP Cloud ALM-om. 

Molimo Vas, da individualna pitanja o Application Lifecycle Managementu ili o našim već uspješno implementiranim rješenjima pošaljite e-mailom na faq@isoneco.com.