USLUGE

NA LICU MJESTA ili NA DALJINU dajemo Vam mogućnost da fleksibilno ojačate svoj SAP pogon. Uz naše savjetnike i kroz našu izvrsnu tehničku infrastrukturu, bez napora isporučujemo usluge izravno u Vašu IT infrastrukturu.

Naša usluga na daljinu učinkovito smanjuje operativne troškove uz najbolju kvalitetu. 

S našim uslugama FORUM i BROADCAST živimo našu filozofiju Knowledge First. Naše usluge uključuju cijeli konzultantski portfelj, SAP Basis, SAP Security, SAP Solution Manager i Application Lifecycle Management. 

NAŠE USLUGE

NA DALJINU 

Svoje usluge pružamo pouzdano i profesionalno. Izvrsna oprema i najveća moguća brzina prijenosa podataka okosnica su našeg rada.                                        

NA LICU MJESTA 

Širom Njemačke i šire, unutar EU, o Vama brinemo na licu mjesta. Pri tome se brzo snalazimo u svakoj infrastrukturi i pružamo podršku Vašem timu. 

FORUM / BROADCAST

Dijeljenje znanja, raspravljanje i prijenos istog, osnovni su dio naše filozofije. Naši treninzi, izobrazbe i online programi podržavaju Vašu prednost u znanju.  

ISONECO IT-RESOURCING®

je program koji smo razvili, iz IT prakse za IT. Potičemo ljudske IT resurse i razvijamo ih u iskusne IT specijaliste. Podržavamo današnje zahtjeve IT-sektora i mnogo više od toga.